Uitvaartverzorger

De betrokken uitvaartverzorger

Afscheid nemen is moeilijk. Vooral als het om een dierbaar persoon gaat. Het verliezen van een dierbaar persoon, brengt heftige gevoelens met zich mee. Dan is het prettig als een uitvaartverzorger voor u klaar staat, gedurende deze moeilijke periode. Uitvaartverzorger Yvonne van Ophuizen staat dag en nacht voor u klaar. En helpt u bij het regelen van alles rondom de uitvaart. Doordat Uitvaartverzorging Yvonne van Ophuizen slechts uit één persoon bestaat, heeft u altijd contact met Yvonne. Hierdoor is de betrokkenheid hoog. De uitvaartverzorger begrijpt hoe u zich op dit moment voelt en helpt u door de moeilijke periode heen. Wilt u meer informatie of direct een afspraak maken? Neem dan contact op. U kunt bellen naar: 072-5055740 of 06-23582577.

uitvaartverzorger

Dit doet een uitvaartverzorger

Als een dierbare overlijdt, staat de wereld op zijn kop. En dan moet er ook nog eens een hoop geregeld worden. Tijdens deze moeilijke periode, kan de uitvaartverzorger een hoop voor u betekenen. Uitvaartverzorging Yvonne van Ophuizen helpt u bij het regelen van de uitvaart. Eerst wordt een persoonlijke afspraak gemaakt, waarbij de uitvaartverzorger bij u langs komt om met u de mogelijkheden voor de uitvaart te bespreken. Allereerst worden uw wensen achterhaald. Daarnaast geeft uitvaartverzorging Yvonne van Ophuizen advies. Samen wordt gekeken hoe de uitvaart een mooi afscheid voor u en de andere nabestaanden wordt. Met uitvaartverzorger Yvonne van Ophuizen staat u er niet alleen voor.

Een passend afscheid

Een afscheid is zeer persoonlijk. Vaak is de invulling van een afscheid afhankelijk van de levensstijl, de leeftijd en het geloof van de degene die overleden is. Maar ook van de naaste omgeving. Uitvaartverzorger Yvonne van Ophuizen heeft al vele mensen bij de hand genomen om samen naar een mooi afscheid te leven. Uw gevoelens spelen hierbij een belangrijke rol. De gevoelens vormen het afscheid. Daarom is het belangrijk dat de uitvaartverzorger uw gevoelens en wensen achterhaald, zodat het een passend afscheid wordt waar u met een fijn gevoel op terugkijkt. Tijdens de persoonlijke afspraak wordt besproken hoe u de dienst wenst en welke kist u gepast vindt. Daarnaast wordt bepaald hoe de rouwkaarten bedrukt moet worden.

Maak een afspraak met de uitvaartverzorger

Bent u op zoek naar een betrokken uitvaartverzorger? Uitvaartverzorging Yvonne van Ophuizen staat voor u klaar en zet uw wensen centraal. U kunt telefonisch contact opnemen om een afspraak te maken. Belt u gerust naar: 072-5055740 of 06-23582577. Uitvaartverzorger Yvonne van Ophuizen staat u graag te woord.