Uitvaartbegeleider

Uitvaartbegeleider

Uw persoonlijke uitvaartbegeleider

Zoekt u een uitvaartbegeleider? Kies dan voor Uitvaartverzorging Yvonne van Ophuizen. Als u net het verdrietige nieuws heeft gekregen dat een dierbaar persoon is overleden, wordt u overspoeld door gevoelens. U bent in een emotionele periode beland, waarin ook een hoop geregeld moet worden. Het is dan fijn een uitvaartbegeleider te hebben, die met u meedenkt. Uitvaartbegeleider Yvonne van Ophuizen is de aangewezen persoon om u bij te staan. Alles wordt voor u geregeld, maar uw wensen worden niet uit het oog verloren. Het is namelijk het belangrijkste dat een afscheid gaat plaatsvinden, waar u met een prettig gevoel op terugkijkt. Wilt u graag dat uitvaartbegeleider Yvonne van Ophuizen u helpt tijdens deze moeilijke periode? Neem dan telefonisch contact op: 072-5055740 of 06-23582577.

Op weg naar het afscheid

Afscheid nemen is vreselijk. Vooral als de overleden persoon u zeer dierbaar is. Vanaf het moment dat u het nieuws gekregen heeft, moet een hoop geregeld worden voor de uitvaart. Uitvaartbegeleider Yvonne van Ophuizen helpt u tijdens de dagen vooraf aan het afscheid. Om het afscheid vorm te geven, komt uitvaartbegeleider Yvonne van Ophuizen bij u langs. Tijdens het gesprek wordt achterhaald hoe u het afscheid vorm wilt geven. Zo kan er nagedacht worden over muziek, bloemen, rituelen en welke woorden gebruikt gaan worden. U zult merken dat u in de dagen na het overlijden, naar het afscheid toegroeit. Hoe moeilijk dat ook is.

Uitvaartbegeleider verzorgt alles

In deze verdrietige periode kunt u het gevoel hebben dat u er alleen voor staat. Uitvaartbegeleider Yvonne van Ophuizen is er dag en nacht voor u. Daarnaast kan de uitvaartbegeleider de afscheidsbijeenkomst leiden, als u geen gebruik maakt van een dominee of pastor. Er kan een welkomst- en afscheid-/dankwoord gehouden worden, de rituelen kunnen begeleid worden en er kan voor de muziek gezorgd worden. Ook zorgt uitvaartverzorging Yvonne van Ophuizen voor de nazorg. Een aantal weken na de uitvaart wordt contact met u opgenomen. Tijdens het gesprek wordt teruggekeken op de uitvaart. Er wordt gevraagd of u tevreden bent met hoe de uitvaart verlopen is en of u er met een goed gevoel op terugkijkt. Ook als u nog behoefte heeft om over uw gevoelens te praten, is dit natuurlijk mogelijk.

Neem contact op met de uitvaartbegeleider

Neem contact op indien u graag wilt weten wat uitvaartverzorging Yvonne van Ophuizen voor u kan betekenen. Ook kunt u bellen om direct een afspraak te maken. U kunt bellen naar: 072-5055740 of 06-23582577. Uitvaartbegeleider Yvonne van Ophuizen staat voor u klaar.