Uitvaartbegeleider in Limmen

Uw begrafenisondernemer in Limmen

Zoekt u een uitvaartverzorger in Limmen? Kies dan voor Uitvaartverzorging Yvonne van Ophuizen. Tijdens deze moeilijke periode heeft u een begrafenisondernemer nodig die uw wensen voorop zet. Uitvaartverzorging Yvonne van Ophuizen is er voor u als een dierbare is overleden. Uitvaartbegeleider Yvonne heeft al vele uitvaarten begeleid en de mensen aan de hand meegenomen om met elkaar tot een mooi eind te komen. Als u woonachtig bent in Limmen, komt Yvonne zo snel mogelijk naar u toe. Om u te steunen en om samen een passend en mooi afscheid te maken. Als u voor haar kiest, is zij er voor u. Wilt u graag meer informatie over de diensten die Uitvaartverzorging Yvonne van Ophuizen aanbiedt? U kunt telefonisch contact opnemen met uitvaartverzorger Yvonne voor meer informatie. Vanuit Limmen kunt u bellen naar het vaste telefoonnummer: 072-5055740 of mobiel: 06-23582577.

uitvaartverzorger

De uitvaart in Limmen

In de dagelijkse praktijk merkt uitvaartverzorger Yvonne hoe belangrijk het is om dit werk op een betrokken manier te doen. U heeft die betrokkenheid nodig. U wilt gehoord en gezien worden in uw verdriet, verbijstering, woede of soms ook opluchting. Het afscheid wordt vormgegeven door deze gevoelens. Uitvaartverzorging Yvonne van Ophuizen heeft als een van haar belangrijkste drijfveren dat deze gevoelens tot hun recht komen. In Limmen kunt u begrafenisondernemer Yvonne van Ophuizen bellen met de vraag of zij de uitvaart kan regelen. Telefonisch maakt uitvaartverzorger Yvonne een afspraak met u voor een regelgesprek bij u in Limmen. Tijdens dit gesprek bespreekt zij met u de verzorging, opbaring, de uitvaart en de rouwkaart.

Uitvaartverzorging met uw wensen

Tijdens het gesprek met uitvaartverzorger Yvonne worden uw wensen uitgebreid besproken. Zo bespreken wij de woning in Limmen, waar de overledene opgebaard wordt. En of u liever een crematie of begrafenis wilt. Daarnaast kijkt de uitvaartbegeleider welke locatie geschikt is in Limmen, op welk tijdstip en of er een kerkdienst aan vooraf gaat. Tevens bespreekt begrafenisondernemer Yvonne van Ophuizen met u of er vooraf een gelegenheid is om afscheid te nemen van de overledene. Het is belangrijk dat alles duidelijk besproken wordt. Ook zorgt uitvaartbegeleider Yvonne ervoor dat de rouwkaart gedrukt kan worden naar uw wensen.

Neem contact op vanuit Limmen

Heeft u behoefte aan een persoonlijke en betrokken uitvaartbegeleider in Limmen? Neem dan contact op met uitvaartverzorging Yvonne van Ophuizen. Uw wensen staan centraal. Een uitvaart kan klein zijn, verstild, met een gedicht en muziek. Of de overledene wordt juist groots herdacht. Ook kunt u bepalen of u graag een dominee of pastor bij de dienst heeft. Om de mogelijkheden te bespreken, staat begrafenisondernemer Yvonne u graag te woord. U kunt vanuit Limmen bellen naar het vaste telefoonnummer: 072-5055740 of mobiel: 06-23582577.