Uitvaartbegeleider in Castricum

Zoekt u een uitvaartverzorger in Castricum?

Zoekt u een uitvaartverzorging in Castricum? Kies dan voor Yvonne van Ophuizen. Heeft u het verdrietige nieuws gekregen dat een dierbare van u is overleden? Tijdens deze moeilijke periode is het van belang om een begrafenisondernemer te hebben, die zowel persoonlijk als betrokken is. Uitvaartverzorging Yvonne van Ophuizen is de juiste voor u als u een passend en mooi afscheid wenst voor uw dierbare. Als uw dierbare is overleden, is het belangrijk dat u belt met de uitvaartbegeleider. Vervolgens wordt een afspraak gemaakt, waarbij de uitvaartverzorger bij u langs kom in Castricum. Samen met u kijkt de uitvaartverzorger naar de mogelijkheden en wordt ervoor gezorgd dat het een dag wordt, waar u met een goed gevoel op terugkijkt. Bent u benieuwd wat een uitvaartbegeleider voor u kan betekenen? Neem dan telefonisch contact op met Uitvaartverzorging Yvonne van Ophuizen op telefoonnummer: 072-5055740 of 06-23582577.

Castricum

Voorgesprek voor uitvaartverzorging

Wilt u al voorbereid zijn en het uw nabestaanden makkelijker maken? Ook dan kunt u terecht bij Uitvaartverzorging Yvonne van Ophuizen in Castricum. Het wordt steeds gewoonlijker dat mensen voorbereid willen zijn op het naderende afscheid. Door uw afscheid voor te bereiden, kan uw afscheid vorm krijgen door uw gevoelens en gedachten. U kunt zelf aangeven wat u wensen zijn op het gebied van rouwkaarten, grafkisten en de bijeenkomst in Castricum. Uitvaartbegeleider Yvonne van Ophuizen heeft een lijst opgesteld met zaken die u tijdens uw leven op orde kunt brengen. Dit zorgt ervoor dat uw nabestaanden snel op de hoogte zijn van uw wensen. Maar ook alle administratieve zaken, die afgehandeld dienen te worden na uw overlijden. Deze lijst kunt u vrijblijvend aanvragen bij de begrafenisondernemer.

Begrafenisondernemer staat dag en nacht klaar

Als uw dierbare is overleden, kunt u dag en nacht bellen met uitvaartverzorger Yvonne van Ophuizen in Castricum. U bent op dat moment waarschijnlijk heel verdrietig of verbijsterd. Daarom wordt rustig met u overlegd over de laatste verzorging. En wordt een afspraak gemaakt, waarbij begrafenisondernemer Yvonne van Ophuizen bij u langs komt in Castricum. Tijdens deze afspraak wordt samen gekeken naar uw wensen, zodat een mooi en passend afscheid plaats gaat vinden. De volgende punten worden rustig met u overlegd:

  • Opbaren van uw dierbare
  • Begrafenis of crematie
  • Locatie en tijd
  • Wel of geen kerkdienst vooraf
  • Rouwkaarten laten drukken

Uitvaartverzorger in Castricum

Wilt u graag een mooi afscheid voor uw dierbare? Kies dan voor uitvaartbegeleider Yvonne van Ophuizen in Castricum. De persoonlijke en betrokken steun die u nodig heeft in deze moeilijke periode. Wilt u graag een afspraak maken om de mogelijkheden door te spreken? Neem dan contact op met uitvaartverzorging Yvonne van Ophuizen. Bel naar telefoonnummer: 072-5055740 of mobiel: 06-23582577. Begrafenisondernemer Yvonne van Ophuizen staat voor u klaar in Castricum.