Uitvaartbegeleider in Alkmaar

Alkmaar

Zoekt u een begrafenisondernemer in Alkmaar?

Na dit verdrietige nieuws heeft u een uitvaartbegeleider nodig die u bijstaat in deze moeilijke periode. En daarnaast uw wensen voorop zet. Uitvaartverzorger Yvonne van Ophuizen is er voor u als een dierbare is overleden. Uitvaartverzorging Yvonne van Ophuizen heeft al vele mensen aan de hand meegenomen om met elkaar tot een passend afscheid te komen. Bent u woonachtig in Alkmaar? Dan komt Yvonne van Ophuizen zo spoedig mogelijk naar u toe. Een persoonlijk gesprek vindt plaats, waarin uw wensen voor het afscheid worden achterhaald. Wilt u graag weten wat een uitvaartbegeleider voor u kan betekenen? Neem dan telefonisch contact op om een afspraak te maken. U kunt Uitvaartverzorging Yvonne van Ophuizen vanuit Alkmaar bellen op: 072-5055740 of 06-23582577.

Melden van overlijden

Als uw dierbare overleden is, kunt u dag en nacht bellen naar begrafenisondernemer Yvonne van Ophuizen in Alkmaar. Samen met u wordt overlegd over de laatste verzorging. Tevens maken wij een afspraak om de uitvaart te regelen. Een van de belangrijkste drijfveren voor mij als begrafenisondernemer, is dat uw gevoelens tot zijn recht komen tijdens het afscheid. Of u nou verdrietig bent, woedend, verbijsterd of misschien zelfs opgelucht. Vanuit die gevoelens geeft de uitvaartverzorger het afscheid vorm.

Opbaren in vertrouwde omgeving

Indien u het prettig vindt en de woonsituatie het toelaat, heeft u de mogelijkheid om uw dierbare thuis op te baren in Alkmaar. De thuisopbaring vindt plaats op bed, in een kist of een opbaarplank. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van een koeling. Ook wordt soms een scherm geplaatst. De uitvaartbegeleider komt regelmatig langs in Alkmaar om te kijken of alles goed gaat. Als de thuisopbaring niet kan of u dit liever niet wilt, wordt uw dierbare overgebracht naar een rouwcentrum naar keuze. Uitvaartverzorging Yvonne van Ophuizen kijkt samen met u naar de beste oplossing.

Persoonlijke uitvaartverzorging in Alkmaar

Woont u in Alkmaar en bent u plotseling een dierbare verloren? Kies dan voor een persoonlijke uitvaartverzorger. Uitvaartverzorging Yvonne van Ophuizen is een persoonlijke en betrokken uitvaartbegeleider die u bijstaat in deze verdrietige periode. Het voornaamste doel is dat u een waardig afscheid kunt nemen van iemand die heel belangrijk voor u is. Als u graag de mogelijkheden met de begrafenisondernemer wilt doornemen, kunt u bellen voor een afspraak. U kunt telefonisch contact opnemen. Bel naar: 072-5055740 of: 06-23582577. Soms kan uitvaartverzorger Yvonne van Ophuizen de telefoon niet direct opnemen. Spreek dan uw naam en telefoonnummer in op de voicemail. Dan belt de uitvaartbegeleider u binnen een uur terug. Vervolgens maakt de begrafenisondernemer een afspraak met u om langs te komen bij u in Alkmaar.